Bd.Unirii nr.16, 430232, Baia Mare, Romania, tel.40-262-221510, fax.40-262-225794      Termeni de utilizare    Contact   
Cauta   EN  RO 
 
 Acasa  
Termeni de utilizare

In momentul accesarii materialelor publicate pe site-ul CCI MARAMURES, sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare:

•  Este interzisa:

. publicarea, republicarea, afisarea, reproducerea sau distribuirea materialelor continute in site-ul CCI MARAMURES sub orice forma, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizatorul acestora si CCI MARAMURES.

. copierea, distribuirea, republicarea sau expunerea sloganului sau a imaginilor grafice continute in site-ul CCI MARAMURES sub orice forma, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizatorul acestora si CCI MARAMURES.

. modificarea sub orice aspect a continutului textelor, imaginilor, sloganului, siglei sau continutului site-ului CCI MARAMURES de catre alte persoane in afara celor autorizate pentru aceasta.

Utilizatorul isi asuma raspunderea folosirii informatiilor din acest site numai in scopuri legale. Utilizatorul garanteaza ca nu va: copia, transmite, publica, reproduce, modifica, distribui, afisa, sau vinde informatii, software, produse sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizator si CCI MARAMURES.

•  Continutul site-ului CCI MARAMURES este protejat de cadrul legal in vigoare in momentul prezent in Romania.

CCI MARAMURES isi rezerva dreptul de a schimba structura si continutul informatiilor prezentate in acest site fara vreun aviz prealabil. CCI MARAMURES nu acorda nici o garantie ca materialele din acest site sunt corecte, exacte sau de incredere, datele prezentate fiind destinate uzului personal si având scop informational.
Nici o informatie expusa nu poate reprezenta o oferta ferma din partea CCI MARAMURES si nici nu poate sta la baza deciziilor investitionale ale celor care acceseaza site-ul CCI MARAMURES. Utilizatorul va decide singur daca va intra intr-o tranzactie bazata pe informatiile publicate pe acest site. Informatiile prezentate in site-ul CCI MARAMURES sunt expuse fara nici o garantie de orice fel (explicita ori implicita). CCI MARAMURES nu este responsabila pentru nici o pierdere directa ori indirecta suferita de utilizator sau orice alta persoana ca rezultat al utilizarii acestui site ori al accesarii altor site-uri de pe site-ul CCI MARAMURES. Materialele publicate nu pot fi utilizate in nici o actiune legala ca proba in justitie impotriva CCI MARAMURES.

•  CCI MARAMURES nu garanteaza ca serverul care pune la dispozitia utilizatorilor acest site este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabila de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii. CCI MARAMURES nu poate oferi garantia ca acest serviciu nu contine erori sau virusi ori ca nu poate fi intrerupt sau ca erorile vor fi remediate. Utilizatorii vor suporta toate costurile ce tin de remedierea oricaror defectiuni aparute in urma accesarii site-ul CCI MARAMURES. Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea site-lui, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina utilizatorului.

•  CCI MARAMURES nu este raspunzatoare de continutul altor site-uri ce apartin unor terti dar cu care site-ul CCI MARAMURES are conexiuni (prin intermediul hyperlinkuri-lor). Daca utilizatorul acceseaza alte site-uri ale unor terti, CCI MARAMURES este absolvita de orice raspundere pentru pagube produse utilizatorului in legatura directa ori indirecta cu site-urile respective. Orice utilizator poate include unul sau mai multe link-uri la site-ul CCI MARAMURES. Utilizatorii care realizeaza acest lucru sunt limitati la uzitarea doar a numelui site-ului (www.ccimm.ro), fara informatii ce pot dauna imaginii CCI MARAMURES. CCI MARAMURES este absolvita de orice raspundere in legatura cu continutul site-urilor respective.

5. CCI MARAMURES isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau retrage in orice moment parti din termenii si conditiile prezente fara o instiintare prealabila a utilizatorilor.
Declaratie de confidentialitate

Ne bucuram ca sunteti interesati de serviciile Camerei de Comert si Industrie Maramures si ca vizitati site-ul nostru. Protectia si securitatea datelor referitoare la clientii si utilizatorii nostri sunt deosebit de importante pentru institutia noastra. Consideram ca este foarte important sa asiguram protectia datelor dvs. personale pe parcursul oricarui proces de afaceri.

Aceasta declaratie de confidentialitate explica ce fel de informatii sunt stocate de CCI Maramures in timpul vizitei dumneavoastra pe site, precum si in ce fel sunt folosite aceste informatii. Aceasta declaratie de confidentialitate nu este valabila pentru alte institutii sau companii care nu apartin CCI Maramures, dar care au legaturi (link-uri) de pe site-ul nostru. In cazul in care doriti sa aflati informatii referitoare la stocarea si protectia datelor personale de catre alte entitati decat CCI Maramures, va rugam sa contactati entitatile in cauza.

Stocarea si procesarea datelor personale

Din motive de securitate, serverul nostru stocheaza temporar in timpul vizitei dvs. pe acest site numele de domeniu sau adresa IP a calculatorului client, data de acces, codul de raspuns HTTP, site-ul web de pe care ne-ati accesat site-ul, precum si numarul de octeti transferati pe perioada sesiunii. De asemena, in anumite cazuri, s-ar putea ca serverul nostru sa stocheze pe PC-ul dvs. anumite date sub forma de "cookies", in vederea optimizarii site-ului nostru conform cu preferintele dvs. Orice alte date, cum ar fi numele dvs., adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail nu sunt stocate decat in cazul in care dumneavoastra ne furnizati in mod voluntar aceste informatii prin completarea unor formulare din cadrul site-ului. Datele personale stocate in timpul vizitei dvs. pe pagina noastra web sunt procesate exclusiv in conformitate cu previziunile legale in vigoare in ROMANIA.

Folosirea si transmiterea datelor personale mentionate mai sus

Datele dvs. personale sunt folosite exclusiv pentru administrarea tehnica a acestui site si in vederea indeplinirii anumitor dorinte sau cereri din partea dvs. Vom folosi aceste informatii in alte scopuri (informare despre oferta noastra de servicii, etc.) doar cu acordul dvs. prealabil. Vom furniza aceste informatii unor instituii guvernamentale doar in cazul in care legea ne va obliga in acest sens. Tot personalul nostru este obligat prin Regulamentul de Ordine Interioara al institutiei, sa pastreze confidentialitatea.

Libertatea informatiei

La cererea dvs. scrisa, CCI Maramures va va informa referitor la datele dvs. personale care au fost stocate (ex: nume, e-mail, etc.)

Securitate

In vederea protejarii datelor dvs. personale impotriva accesului neautorizat si a unor abuzuri, am luat masuri tehnice de siguranta. Procedurile noastre de securitate sunt verificate regulat si adaptate pentru a corespunde progresului tehnologic.

Contact

In cazul in care doriti ca vreuna din datele dvs. personale sa fie corectate sau sterse, sau daca aveti orice alte intrebari sau sugestii referitoare la protejarea datelor, va rugam sa nu ezitati a ne contacta.

 
Programming Pool Romania